Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2007 23:18 - БЪЛГАРСКАТА ВОЕННА ДОКТРИНА-РАСИЗМЪТ- ЗАКОННА САМООТБРАНА
Автор: kavhanatbolg Категория: Политика   
Прочетен: 3416 Коментари: 2 Гласове:
0



БЪЛГАРСКА

НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА            

                                         ПАРТИЯ

    Българската национална идеология          

    (българското расистко движение)

              

     Свещен Съюз на Българските Национал-расисти               

       (расизмът-законна и задължителна самоотбрана )      

     

         Мико Вълчев-Кавханът ювиги Болг  

  

БЪЛГАРСКАТА

 ВОЕННА ДОКТРИНА

     (Армията и войната - расова необходимост)

  

 

         Висотата на воинските добродетели зависи

           eдинствено, от степента на расовата чистота.                    

                       11 659 год. , 113 години.

       Българска национал-расистка                                                

                освободителна армия

 

                   

 

             Има два вида история, арийска

             и еврейско- християнска!        

            Арийската история (историософията)   

            намира  своето основание в науката за                 

               расовата     чистота Расологията      

            Расологията е наука за посветени с висока 

        степен на расова чистота. Всичко което става        

            на този свят е на расова основа.

 Еврейско–християнската история е     

 повърхностна, лъжлива приказка  за  

 малоумници, целяща извращаването,

       развращаването,подмяната на историческата

            истина  и нейната сакралност!                

    ….Не унижавай Боговете ни. Тяхната сила е голяма  и доказателство за това е, че ние, които им се кланяме, покорихме цялата ромейска земя …

                      Кан ювиги Омуртаг   

      Днес, вие които твърдите, че сте бълга ри,а се кланяте на чужд и жесток бог,

като по този начин наистина унижавате На шите Богове, сте против своя език, против своя народ и заставате на страната на неговите врагове-евреите.  

                ….Но помнете, сила на нашите Богове   е 

           голяма и доказателство за това е, че ние

           техните воини  идем оцелели, въпреки  

           двухилядолетното юдео-християнско,

           еврейско- комунистическо и еврейско

           демократско подтисничество и заблуди.                                                      

     

"Сражавайте се за вашата земя и приемете смъртта, ако се наложи, тъй като смъртта е победа и освобождение на душата"). Това точно съответствува на античната концепция за mors triumphalis, "побеждаващата смърт" - централното положение на всяка етика, свойствена на традициите от "героичен" тип, каквато е Арийската.

Вие сте длъжни да умрете,но никога да не показвате гърбът си на врага.

 

                                   НЯКОИ КАЗВА, ЧЕ СЛОВОТО Е ПО              

                                  СИЛНО ОТ МЕЧА, НО СЛОВОТО

                                 БЕЗ МЕЧА-НЯМА СИЛА, ЗАЩОТО

                     СПРАВЕДЛИВОСТТА БЕЗ СИЛА—Е СМЕШНА!!!

                               

                                

                                

                                       От автора

                                Всеки един народ трябва да носи

                     своите права в пълнителя

  на личното си  оръжие!

 

 

  МЛАДИ БЪЛГАРСКИ ГЕРОИ ВЪОРЪЖАВАЙТЕ  СЕ!!!

                                                                                  Кавханът

 

  ………..Във възможностите на всеки народ е да направи самооценка на своята същност, и да създаде идеология на оцеляването и значимостта си, в световната история на Арийските народи. Днес аз създавам тази нова идеология, за да влезем в семейството на другите Арийски народи. За слава на българското племе, и помнете, Вие разумни, и националисти българи, че ние вече имаме своята национално-расова доктрина, и само от нашата расово осъзната Воля, зависи да станем народ, или най-безславно да изчезнем от историята на планетата Мидгард-Земя ……                  

                                               Мико Вълчев-Кавханът

     

 

         Войната съпровожда човечеството през цялата негова история. Може дълго и убедително да разсъждаваме на тема, че войната е голямо зло и колко прекрасно ще бъде, когато хората, от всички цветове на кожата, религии, култури и така на татък, ще се хванат за ръце, забравяйки за конфликтите и пристъпят към многополярно мирно съществуване.   Но вглеждайки се в историята на човечеството, то става ясно, че с нищо друго хората не са се занимавали с такова увлечение, както с военното дело и войната. Прославянето на войната и добрите човешки качества свързани с нея (ЩЕ СПОМЕНА САМО ВОЙНИТЕ НА ТРЕТОТО БЪЛГАРСКО ЦАРСТВО, КОИТО СА НАЙ-ГОЛЯМАТА НИ ГОРДАСТ В НОВЕЙШАТА НИ ИСТОРИЯ), злат ната нишка на което преминава през всяка висша култура, и ако погледнем на това,което произлиза сега,то ясно се вижда,че агресивния инстинкт никъде не е изчезнал с появата на компютрите, силиконо вите цици или космическата совалка.Той се проявява на различни места, и нито може да бъде отнето, нито да се откажеш от него, нито за се скрие. Войната и агресият аса нашата арийска същност, както влечени ето към жената за продължение на рода.

       ЗА ТОВА ПАЦИФИЗМА Е СЪЩОТО ИЗВРА ЩЕНИЕ, КАКТО ПЕДЕРАСТИЯТА.

          Агресията и Волята за продължение на Рода-това са инстинкти за пребъдването ВЪВ ВЕКОВЕТЕ НА НАШИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.

             ПРИТЪПЯВАНЕТО НА АГРЕСИЯТА Е НЕРАЗ РИВНО СВЪРЗАНО С РАЖДАЕМОСТТА. Бедата е там, че днес войната се свежда до нещо непристойно. „Белезите красят мъжа”На мъжете с воински рани се где подозрително и защо, защото воинските идеали, героизмът любовта към отечеството и към своя народ, саможертва в негово име, се тиражират, като нещо нередно. Ненавист към врага—тези понятия са чужди на съвременното общество отравено, от еврейско-християнските внушение и психотронната  пропаганда, на шепата неграмотни холивудски евреи.

                 КОГАТО ДЕТЕТО ТЕГЛИ МАЙКА СИ КЪМ ЩАНДА ЗАХЛАСНАТО, ОТ КРАСИВИТЕ ТАНКОВЕ И ОРЪЖИЯ! МАЙКАТА РЕАГИРА МОМЕНТАЛНО: ”ОРЪЖИЯТА  НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ КРАСИВИ”, И ЕТО ТИ ПЪРВАТА КРАЧКА КЪМ ЗАТЪПЯВАНЕТО НА ТОВА ДЕТЕ! ИЛИ ВМЕСТО ДА ПИТА СИНА СИ,  КОЙТО СЕ ВРЪЩА ОТ УЧИЛИЩЕ СЪС СИНИНИ, ОТ БОЙ, ДАЛИ Е ПОБЕДИЛ ПРОТИВНИКА СИ.Тя го нарича хулиган.”как може да се биеш”, „като прос таците”, „какво доживях да видя” , „син побойник, който излага семейството ми” и прочие, псевдовъзпи тателни нравоучения, правещи дететто тъп и безобиден идиот-пацифист!!!

     Това възпитание на мекотело, също се провежда и в училищата, където преподавателите са чужди на българския биологически вид и диво ненавиждат българския народ. ТАМ В УЧИЛИЩАТА ТРЯБВА ДА ЗВУЧАТ САМО И ЕДИНСТВЕНО ДУМИТЕ : „ВИЕ СТЕ ДЛЪЖНИ ДА УМРЕТЕ, НО НИКОГА ДА НЕ ПОКАЗВАТЕ ГЪРБА СИ НА ВРАГА!!! Само така възпитано детето може да стане велик защитник на своя народ. А не да им бъдат показвани медали на днешните „заслужили” военни извоювани по Афгани стан, Камбоджа, Косово и Ирак-които не са нищо повече от една БУТАФОРИЯ.

     ВОЙНАТА СЛУЖИ, КАТО ОСНОВА НА ВСИЧКИ ИЗКУСТВА,В СМИСЪЛ,ЧЕ ВОЙНАТА СЕ ОСНОВАВА НА ВСИЧКИ ВИСОКИ ДОБЛЕСТИ И ДАРОВАНИЯ. ОСВЕН ТОВА МИРЪТ И ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРОЦИ СЪВМЕСТНО ПОРЦЪВТЯВАТ!!! Тук не може и дума да става за онези бандити, така хуманизирани и представяни от медиите, обирджиите на банки, или битовите цигански бандити, които пребиват човек за един моби лен, или за десетина лева. Или онези тъпи момчета наричани съвсем справедливо мутри, които са само едни маши на организираната еврейска предстъпност. Представяни ни, като герои. Не!

                     ВОЙНАТА, ТОВА Е АПОТЕОЗ НА СТРЕМЕЖА ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕ, ЗАЩОТО ТАМ НА БОЙНОТО ПОЛЕ ИЗРИГВА ОНЗИ ДУХОВЕН ЕКСТАЗ УЧАСТВАЩ ПРИ СТЪЛПК НОВЕНИЕТО НА ВОЛИТЕ.

       Днес българите сами трябва да решат дали ще защитават завоеванията на своите предци, дали са готови да се жертват в името на българските, деца, жени, бащи и старци или ще оставят в ръцете на някаква си измислена разнородна паплач от НАТО да се разпорежда върху костите и кръвта на българските херои загинали за свободата ни. Тези ли глупаци, потомците на Балдуин Фландърски, които Кан ювиги Калоян изтреби до крак в блатата край Одрин. Тези ли които хвърляха огромни бомби и серен дъжд над цяла Европа, тези ли които бонбандираха София и я разрушиха? Тези ли които бягаха като зайци оставя йки на бойните полета в Югозападна България военната си техника, храни, муниции и своите ране ни братя? Българската армия през Първата свето вна война направи за посмешище агло-френските вой ски. Те ли ще проливат кръвта си за нас българите? НАТО-кой е това? НАТО съвсем не е съюз на равноправни държави, в него, американските евреи са по-равни от европейските си лакеи, които получа ват покровителство от САЩ, защото под НАТО раз бираме САЩ. Та, тези еврейски слуги, извратените американски кравари, те щели да си проливат кръвта за нас? Ще я проливат ама друг път! И още нещо, днешното, германско правителство състоящо се от верни на Американците евреи, претендира не за ролята на европейски лидер, а за ролята на най-верен американски слуга.

        Опитът да ни натрапят някакъв етнически модел ”специален”, “български” е едно нахалство, от страна на расово чужди политици–натрапници.                       

     Положението на турците в България и на ДПС в частност е двуяко, от една страна те са петата калона на турската завоевателна политика, но от друга ,и това е застъпено в програмата на Българската националрасистка партия--, те са същевременно и един буфер срещу турците, който ние ще поставим пред турските войски, да не си мислят, че така лесно ще се отърват, турците днес са заложници!!! Българския национализъм е по-силен и по-могъщ от някаква си анадолска полуграмотна държава на чуждорасови мелези и подчовеци, чиято армия бе пометена от българската само за 17 дни.

--отдел пропаганда-- 

Правото да носиш оръжие  

     ОСНОВНО ПРАВО НА АРИЕЦА

 

                 Някои могат да сметнат тези мои редове за доста крайни, НО ЕДИН НЕВООРЪЖЕН НАРОД Е КРАЙНО БЕЗПОМОЩЕН!!! Явява ли се притежаването на оръжие едно от неизменните права на човека? Или това е привилигегия характерна за определен кръг избрани.

   Особено актуален става този въпрос на фона на предявените към националсоциализма претенции, състоя щи се в това, че при идването на власт, на национал соцалистите, то ще бъдат ограничени редица права.

   И ДЕЙСТВИТЕЛНО!!! Националсоциализма тхвърля редица фиктивни или откровено разрушителни за обществото правови норми, имащи днес ореола на неотменяеми и законни. Безусловно извън национал социалистическите реалности ще се окажат абортите, пропагандата на еднополовата „любов”, чуждестран ната емиграция, дегенеративните видове изкуства.

         НАВЕРНО НАЙ-БОЛЕЗНЕНИЯ ВЪПРОС ЗА ЕВРЕЙСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ЛИБЕРАЛНИТЕ АБСТРАКЦИИ—СТОИ ВЪПРОСЪТ ЗА ВСЕОБЩОТО ИЗБИРАТЕЛНО ПРАВО И ИЗБИРАТЕЛНОСТТА НА ВЛАСТТА.  Елемантар ните аспекти на човешкия социум, фактически изклю чва правовото действие на този инсттитуция-не разгле ждаща въпроса принципно. Нищо, че многоми лионната тълпа, като едно цяло, не може да бъде съзнателна,така че трезво и отговорно да се разбират с еденици от народа. В края на краищата демократи ческите, избори в повечето случаи са един ритуал по предаване на властта по наследство. Управляващите ако са с памет за миналото и трезви в ума, не биха позволили никота да им бъде отнета властта.        

        НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА ЩЕ ОТМЕНИ ВСЕОБЩОТО ИЗБОРНО ПРАВО. Ще го предаде в партийните структури, където придвижването на кадрите към властта ще бъде според волеизлиянието на малцината компетенти и отговорони хора Ще се накърнят ли свободите ! Да безусловно, Националсоциализма изключва редица граждански свободи. Тълпата ще бъде лишена, от възможността да чете еврейските автори, да се звери пред картините на еврейските драскачи Пикасо и Шагал, тоест ще и бъде отнета възможността да деградира.Тълпата няма да може да използва разните там унищожителни контрацептиви (освен презер ватива), така ще и блъде отнето правато на аборт–тоест на самоунищожение.Тълпата няма да има вече никога възможност да избира управниците си, и ще бъде лишена, от възможността да бъде лъгана и да прави глупости. То тогава къде е гаранцията, за социалната ориентировка на  новата власт, къде е гаранцията, че тя няма да стане антинародна. Националсоциализма дава такава увереност. Отнема йки много вредните и ненужни свободи, ТОЙ ОБАЧЕ ИМ ДАВА ПРАВО ДА БЪДАТ ГОДПОДАРИ В СОБСТ ВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА. Право да чувствата доверие във властта и да и се доверяват. И това право се нарича ПРАВОТО ДА НОСЯТ ОРЪЖИЕ.

     ВЪОРЪЖЕНАТА НАЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОСТАВЕНА НА КОЛЕНЕ. Над въоръжения народ неможе да бъде осъществен геноцид. У въоръжената нация не може да отнемеш социалните гаранции и прдобивки, не може да я лъжеш или да я заставиш да плати нов данък, например за въздуха, както е сега. 

    Така, че въоръжената нация, не може да не я слушаш, и не може да не я уважаваш!!!

   Нея не може да я разгониш с водни струи ,от водометите, или с гумени куршуми, защото тя има истински. Представителите на тази нация не може да унижиш или да бъдат бити, от еврейските милиционе рски банди. И не можеш да и изключиш отоплението или осветлението.ЗАЩОТО ТАКАВА НАЦИЯ НОСИ СВОИТЕ ПРАВА, В ПЪЛНИТЕЛЯ НА СВОЕТО ОРЪЖИЕ!!!

          НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА НЕ МОЖЕ ДА ЗАПРИЛИЧА НА ОНЕЗИ ДЕБИЛНИ,партии, ЧИИ ТО ЧЛЕНОВЕ ЗАСТАВАТ ПОД ЛОЗУНГА „СЛУГИ НА НАРОДА” (НАЛИ НИКОЙ НЕ СЕ ЗАБЛУЖДА ВА В ТОВА), А СЪЗДАВАТ В СВОЯ НАРОД ЧУВСТВОТО, ЧЕ СА МУ ГОСПОДАРИ. ЕВРЕЙС КАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ТЕЗИ НЕГОДНИЦИ, КО



Тагове:   доктрина,


Гласувай:
1



1. анонимен - BRAWO MIKO
09.01.2011 10:50
BRAWO M I K O !!!!!!!!- IVAN DRASHKOV-HOLLAND.
цитирай
2. анонимен - Get up to 100000 forum backlinks with our xrumer blast & massive traffic
19.02.2012 22:40
Get up to 100000 forum backlinks with our backlinks service & massive targeted traffic Get great web traffic using superb backlink service today. We are able post your custom message up to 100’000 forums worldwide, get thousands of backlinks and incredible targeted online web traffic in very short time. Most affordable and most powerful service for web traffic and backlinks in the world!!!! Your post will be published up to 100000 forums worldwide your website or blog will get instant traffic and massive increase in seo rankings just after few days or weeks so your site will get targeted long term traffic from search engines. Order now: <a href=http://xrumerservice.org>backlink service</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kavhanatbolg
Категория: Политика
Прочетен: 263886
Постинги: 4
Коментари: 311
Гласове: 27
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930