Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2007 23:12 - ГНЕВЪТ НА ТАНГРА МОГЪЩИЯТ-ЗАВРЪЩАНЕТО НА НАЦИОНАЛНИТЕ БОГОВЕ
Автор: kavhanatbolg Категория: Политика   
Прочетен: 6446 Коментари: 7 Гласове:
1



 ІYІ --SS---Българска

                  националсоциалистическа

                                              партия--NОRA --- ІYІ      

                                                                         

                  БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА                        

                   ( БЪЛГАРСКОТО РАСИСТКО ДВИЖЕНИЕ) 

           

         СВЕЩЕН СЪЮЗ НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛ-РАСИСТИ

 (Расизмът-законна и задължителна самоотбрана)

 

        МИКО ВЪЛЧЕВ Кавханът-ювиги Болг            

                              

ГНЕВЪТ НА ТАНГ- РА   МОГЪЩИЯТ      

 

          

Не са ни нужни чуждорасови ходатаи за Царството Небесно нито на Земята, за всичко си длъжен да отговаряш ти самия, пред СВОЯ НАРОД И ПРЕД СВОЯТА БЯЛА РАСА, тук на Земята, за всичко, което си извършил в името на същия този народ, в името на Неговите Национални Богове, и пред неговите Национални Древни Богове

          Българската Национал-Oсвободителна

                                        Расистка  Армия

   

 ………..Във възможностите на всеки народ е да направи самооценка на своята същност, и да създаде идеология на оцеляването и значи мостта си, в световната история на Арийските народи. Днес аз създавам тази нова идеология, за да влезем в семейството на другите Арийски народи. За слава на българското племе, и пом нете, Вие разумни, и националисти българи, че ние вече имаме своята национално-расова доктрина, и само от нашата расово осъзната Воля, зависи да станем народ, или най-безславно да изчезнем от историята на плане тата Мидгард-Земя………..  

                                         Мико Вълчев Кавханът Болг

       

 

               Този, който влиза в храма - бил той и варварин - е длъжен да прогони оттам всички осквернители, които в "цивилизованата" Европа са направили монопол от "духа", доброто и злото, науката и божествеността и спекулират с това през целия си живот, докато в действителност те не познават нищо друго освен материята и онова, което са приписали на тази материя хорските страхове и суеверия. 

                                          

ТАМ КЪДЕТО СПИРА ДА СЕ СЛУША ВАГНЕР, ЗАПОЧВА ОРИЕНТА! И КЪДЕТО ХОРА, КАТО РАДОЙ РАЛИН СА ГЕРОЙ, ТАМ ДЪРЖАВА НЕ СЪЩЕСТВУВА, ТЯ Е УНИЩОЖЕНА!  НО ВСЕКИ НОСИ ТАМ--- КЪДЕТО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ УБИТА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА-- ТАМ В "СЪРЦЕТО И ДУШАТА" ВЕЛИКАТА НАЦИОНАЛНА ИДЕЯ!!! НИЕ И САМО НИЕ БЪЛГАРИТЕ МОЖЕМ ДА ИЗВИКАМЕ ИЗ ДЪЛБИНИТЕ НА СЪРЦАТА СИ НАШЕТО ОТЕЧЕСТВО ЗА НОВ ЖИВОТ!                                        

                                                                     Мико Вълчев-Кавханът          

        

 ВЪВ ВЪОРЪЖЕНАТА БОРБА СЕ РАЖДА

СВОБОДНИЯТ ЧОВЕК,В ПАРЛАМЕНТАРНАТА-        

                                                                                 --РОБЪТ!                                                                                 

                                                                        М.Вълчев                                                                        

Всеки народ е интересен за другите със своята самобитност и история. Бибилията е история на еврейския народ, написана от самия евре йски народ. Дали е истина ? Всеки народ пише за себе си така,  както намира за добре,  все пак трябва да имаме едно на ум, защото евреите са архибащи на лъжата. Но дали е нормално, дали е добре или похвално да познаваш историята на евреите и да считаш имената на Авраам, Йосиф, Соломон, Исус, по святи от Аспарух, Кубрат, Левски, Ботев, Вазов, ако е така, то твоите предци са евреите, а твоето отечество Израел.

 

ПРЕДИ  НАСИЛСТВЕНОТО НАЛАГАНЕ НА

                   НА ХРИСТИЯНСТВОТО И ИСЛЯМА, НЕ

         СЪЩЕСТВУВАШЕ РЕЛИГИОЗНА НЕТЪРПИМОСТ

   

 В религиозно отношениение все още сме васали, даже по-точно слуги на чужди идеали. Чрез тази чужда идеология (еврейското християнство), най-дълбокия извор на нашата същност толкова се е размътил, че всички наши общи усилия, научни и философски миро зрения, даже и на най-независимите умове, почти никога не достигнаха истинска яснота, достоверност и творчески сили.

В ТАЗИ КНИГА “ ГНЕВЪТ НА ТАНГРА МОГЪЩИЯТ” (или завръщането на българските Богове) АЗ С ОБИКНОВЕНИ ДУМИ СЕ ПОСТАРАХ ДА ПРЕДАМ МЕТАФИЗИЧНОСТТА НА ГРАНДИОЗНАТА БИТКА, КОЯТО СЕ ВОДИ НА ЗЕМЯТА, ТЯ НЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ НАКОЯ СИ ЛИЧНОСТ, ОРГАНИЗАЦИЯ ИЛИ ДЪРЖА ВА, ТАЗИ БИТКА СТОИ НАД НАШИТЕ ВЪЗПРИЯТИЯ, НАД ОБЯСНЕНИЕТО.        В КОНТЕКСТА НА ГОРЕКАЗАНОТО, ИСКАМ ДА ПОДЧЕРТАЯ, ЧЕ ТАЗИ ВОЙНА СЕ ВОДИ ОТ ЕЗИЧЕС ТВОТО, ТО ВОДИ СВОЯТА БИТКА НА ПО ВИСОКО НИВО НЕДОСТЪПНО ЗА РАЗБИРАНИЯТА НА ВСЕКИ, ЕЗИЧЕ СТВОТО-ВЯРАТА НА ДРЕВНИТЕ НИ ПРЕДЦИ НАНОВО СЕ ИЗПЪЛВА С МОЩ И НАНАСЯ ЗАВИНАГИ СВОЯ ОКОНЧАТЕЛЕН И МОГЪЩ УДАР ВЪРХУ ХРИСТИЯ НСТВОТО И ИСЛЯМА, ОТМЪЩАВАЙКИ СИ ПО НАЙ-ЖЕСТОК НАЧИН ВПРИМЧВАЙКИ ХРИСТИЯНСТВОТО И ИСЛЯМА В ИЗПЕПЕЛЯВАЩА, ИЗТРЕБИТЕЛНА И  ОКОНЧАТЕЛНА, НО ПРЕЧИСТВАЩА  ВОЙНА!!!  МАКАР ПРИВИДНО ЕЗИЧЕСТВОТО ДА НЕ СЕ НАМЕСВА В ИДИЛИЯТА МЕЖДУ ЕВРЕЙСКИТЕ РЕЛИГИИ, ЮДЕО-ХРИСТИЯНСТВОТО И ЮДЕО-ИСЛЯМА, ТО Е МОГЪЩО И ОТМЪСТИТЕЛНО                                     

                    

          Една истинска личност, велик син на своята раса, може да промени света призовавайки своите древни, национални Богове и Бъдещето И за това не му е нужно височайшо позволе ние!!!

                     Мико Вълчев / Кавханът-ювиги Болг 

 

  Цялата християнска религия се основава на учението за „светата троица”, тези три свойства са взети от Природата и от учението на нашите древни Богове, християнските попове са огра били нашата древна религия и Природата май ка и представете си ги приписват на един гали лейски евреин, който все пак е човек макар и поповете да твърдят, че е Богочовек, (ама слово съчетание за един евреин, той даже не е „син человечески” защото евреите не са хора-според биологията). Ако е човек, то той не би могъл да бъде вечен, нито могъш или безкраен, както са нашите Богове. Това представлява еврейското християнство. Произвол, глупост и суеверие.

   И ние трябва да върнем на нашите Богове и Природа онова, което низшите евреи са ни отнели. НЕ САМО ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ВИСШАТА АРИЙСКА РАСА, НО КАТО ПОКЛОНИЦИ НА Свещеното Слънце, ние носим в душите си Слънце много по блестящо, даже от видимото.     

                                                                  Дж.Бруно             

                                                                                        

 

       С МОЯТА ТЕТРАЛОГИЯ „ПЪТЯТ”, “ОСНОВИ НА БЪЛГАРСКАТА РАСОВА ТЕОРИЯ”, ”ГНЕВЪТ НА ТАНГРА МОГЪЩИЯТ” (или Завръща нето на българските национални богове) И ”БЪЛГАРСКАТА ВОЕННА ДОКТРИ НА”, АЗ СИ ПОСТАВЯМ ЗА ЦЕЛ ПРЕОДОЛЯВАНЕ ДНЕШНИЯТ РЪСТ НА НАЦИОНАЛНО ПАТРИОТИЧНИТЕ ДВИЖЕНИЯ И КЛИШЕ ТАТА ПОРОДЕНИ, ОТ СТАРИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ НОСТА ЛГИЦИ И ТАЗИ ЦИВИЛИЗАЦИЯ НА РОБИТЕ. С ТЕЗИ КНИГИ АЗ ИСКАМ ДА ВЪЗПИТАМ В МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ СТРЕМЕЖ КЪМ НОВО КАЧЕСТВО, ЛИДЕРСТВО И ПРЕВЪЗХОДСТВО ПРИСЪЩИ НА НАШАТА РАСА. ЗА МЕН НАЙ-ГЛАВНАТА ЗАДАЧА Е ДА СЪЗДАМ ОСНОВИТЕ ЗА ЗАРАЖАНЕТО НА НОВ МЛАД ЕЛИТ ПОСТАВИЛ СВОИТЕ ЦЕЛИ ВЪРХУ РАСОВАТА ИДЕЯ, ИДЕЯТА ЗА ПРЕВЪЗХОДСТВОТО НА БЯЛАТА РАСА, ТОЗИ ЕЛИТ, КОЙТО ИДВА СЛЕД НАС ЗА ДА НИ СМЕНИ И ИЗВЕДЕ БЪЛГАРИЯ КЪМ БЪДЕЩЕТО  ПОБЕДАТА И    СВОБОДАТА !             

                           ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!

                               ДА ЖИВЕЕ НАШАТА РАСА!!!

              МикоВълчев-Кавханът ювиги Болг                      

                                     11 660 год.

 

                  НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ С НАЙ-ГОЛЯМА ЯРОСТ ДА СЕ БОРИМ СРЕЩУ ТАЗИ СВОБОДА, ТОВА ОБЩЕСТВО И ТАЗИ ЦИВИЛИЗАЦИЯ , КОИТО СА ЕДИН НЕУСПЕШЕН ОПИТ ДА НИ БЪДАТ ПРЕДСТАВЕНИ, КАТО НЕЩО НАЙ-ВЕЛИКО ,А ТО Е САМО ЕДИН НЕЧИСТОПЛЪТЕН СТРЕМЕЖ НА---------- РОБИТЕ

 

                   ТАЗИ ЦИВИЛИЗАЦИЯ Е СЪЗДАДЕНА ОТ НИЗШАТА ДУХОВНОСТ  НА РОБИТЕ И НЕЙНИТЕ ПОСТУЛАТИ НИКОГА НЕ МОГАТ ДА ДОСТИГНАТ ВЕЛИКИТЕ СТРЕМЕЖИ И МЕЧТИ НА АРИЙСКАТА РАСА—НА ГОСПОДАРСКАТА РАСА!!!  

             ЗАЩОТО МОРАЛНОТО И НРАВСТВЕНО ПАДЕНИЕ НА АРИЙСКАТА РАСА ИМЕНО СЕ ДЪЛЖИ НА ХРИСТИЯНСКАТА РЕЛИГИЯ, ЧИЯТО НАЙ-ГЛАВНА ОСНОВНА ТЕЗА  И ОТРОВЕН ЧЕРВЕЙ ЗАДЪЛБАЛ ДЪЛБОКО В ДУХОВНОСТТА НА ЕВРОПА Е ПОСТОЯННОТО УБЕЖДЕНИЕ ЗА ПРИСЪСТВИЕТО НА НАКАКВА СИЛА, КОЯТО ЩЕ МУ ПОМОГНЕ, ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ДОЙДЕ, ОТ НЯКЪДЕ, ДА МУ ПОМОГНЕ, А НЕ ТОЙ, СВОБО ДНИЯ БЯЛ ЧОВЕК, АРИЕЦЪТ ДА СЕ НАМЕСВА САМ В СВОЯТА СЪДБА. 

              ЕЗИЧЕСТВОТО, КАТО РЕЛИГИЯ НА МНОГОБОЖИЕТО, НЯМА КАК ДА ОТХВЪРЛЯ МНОГООБРАЗИЕТО, КАТО ТАКОВА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И МОНОТЕИЗМИТЕ ХРИСТИЯНСТВО И ИСЛЯМ, И ТОВА Е ИСТИНА, НО КОГАТО ТЕЗИ МОНОТЕИ СТИЧЕСКИ РЕЛИГИИ, ХРИСТИЯНСТВО И ИСЛЯМА ВЪДВОРЯ ВАТ СВОИТЕ ЕНЕРГОИНФОРМАЦИОННИ, РЕЛИГИОЗНИ ДОГМИ  С РЕКИ ОТ КРЪВ, ТО ТОГАВА НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА СЕ НАМЕСИМ В ТОВА МНИМО ПРАВО  НА СЪЩЕСТВУВАНЕ НА                                                                                                                       

МОНОТЕИЗМА.  Мико Вълчев                                                                           

            

         

          ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ХРИСТИЯНСКАТА

                               ЗАБЛУДА                   

 

                                                    

  Избирайки  боговете си вие избирате съдбата си!.                                                               

                              Вергилий           

       

     С тази книга, аз ако не бъда напълно разбран, то поне вярвам, че ще спомогна, на много хора, истин ки представители на нашата раса и националисти, да тръгнат по посока, която може да ги изведе в дълбините на разума и любовта към древната ни мъдрост и вяра!!!

               Когато конните народи завладяват Римската и Византийската империи, те се сблъскват с напълно противоположната семитска идея на универсализма, намерила своето завършено изражение в юдео-християнството, а по късно и в юдео-исляма--където лансирайки демократическото абсолютно равенство, се намирала под неограничената тирания на само- властното еврейско божество олицетворяващо поро бващия душата МОНОТЕИЗЪМ-докато българската езическа религиозна система, е аристократическа, тя е нравствена независимост на индивида, признато съществуване във времето, тя е невидима, неосезаема неуловима, неочертаема, необозначима, основаваща се на собственото Аз, където ти нямаш второ подобие, дважди неповторим, религия на Светлите Сили.                                                

          “Зараждането на всяка религия представлява биологически процес базираш се на социални, кул турни и исторически причини, като се създават разли чни доктрини”, така ни учеха в училище поеврей чените комунистически “учители”. Но, какво стои зад тези школски и институтски обяснения. Какво пред ставлява древната митология за световната култура и за развитието на човешкото общество. Древните митове за разлика от всички други пост-езически учения, политически и морални доктрини и фило софии, са запазили силата на своето въздействие върху белия човек. Древните религии са плод на дълго трупана народна мъдрост, фантазия, митове и легенди, чувство за красота, вяра в своята раса, в чистотата на кръвта, стремеж към изящното, те обгръщат, те са опита на човечеството, ТЕ СА НЕГОВИЯ ВСЕЛЕНСКИ КОД.    

                Езическата митология е съкровищница на хилядолетното ни творчество. Но въпреки жестокостта на еврейското християнство,тя не бе забравена, защото нямаше как да бъдат разбрани великите литературни и музикални творби на нашите арийски гении, ако ние не познавахме поне малко нашата митология. Езиче ската Митология даде живот на всички науки и изкуства на поезията, драматургията, скулптура, музика, живопис, философия.  Тя единствена запомни нашите арийски герои Ахил и Херкулес, Модей (Мо-Дун), Атила Омуртаг, Крум, Колед. Учените, писате лите, поетите, художниците, Савмак и Платон, Шилер, Сервантес, Данте, Вазов и Ботев, Съсълов и Янев, Бетовен и Вагнер, пресъздал така прекрасно нашата митология за Валкириите, за Один за Лоенгрин (геро ят, изпратен от висшия сакрален център в света, не бива да открива нито своето име, нито мястото, откъдето е дошъл. Мисията, която той изпълнява, и силата, която действува чрез него, трябва да останат тайни и да не се смесват с неговата личност, да не се отъждествяват с нея.) Микеланджело Леонардо, Майс тора, Димитър Казаков-всички те са черпели сюжети от нашата древна езическа религия. Дълги години тя бе забранявана и след това привидно занемарявана т.е. създаваше се впечатление, че тя вече окончателно е умряла. Съвсем умишлено я наричаха вехтория от миналото, НО В ХОРАТА ОСТАВА ГОЛЯМА ПРАЗ НИНА ПОРАДИ ТОЗИ ФАКТ, А ОТ ТОВА СЕ ПОЛЗВАТ ЕДИНСТВЕНО ХРИСТИЯНСКИТЕ НИЗ ШИ ДУХОМ И ЕВРЕЙСКАТА ШАЙКА МОШЕНИ ЦИ. Древната религия е Гордост, Сила, Страст. Днес аз издигам наново Пантеона на нашите древни езически Богове, ЗАЩОТО САМО ТЕ ВЪЗПИТАВАТ НАРОДИТЕ  ДА СЕ БОРЯТ ЗА СВОБОДАТА СИ.                                

                 НАШИТЕ СВЕЩЕНИ КНИГИ ВЕДИТЕ СА НАЧАЛОТО НА ВСИЧКО, В ПЛАНЕТАРЕН, И АКО ЩЕТЕ В КОСМИЧЕСКИ ИЗМЕРЕНИЯ. ВСИЧКО СЕ ОСНОВАВА НА ЗНАНИЕТО !  

     В официалната наука се смята, че българската култура започва своето създаване от времето на Кирил и Методий,/ или само това тръбят/, с азбуката на двамата “свети” апостоли, ако някой смята, че работата на Кирил и Методий има нещо общо с разпростра нението на християнството, то те са прави на полови на, истината обаче е, че чрез тези "свети" братя, еврейс ките поробители посяха семето на разложението в българската високо нравствена душа", дали това са го знаели, те двамата, днес ние  не можем да гадаем, но това поставя началото на изкривяването на бълга рската древна история и замъглява жестоката истина при насилствената смяна на религията, където дв амата братя са изиграли най-голямата роля, защото компилирайки старата руническа азбука на българс кия арийски народ станало по лесно насаждането на християнските библейски баламурщини. И всичките тези спорове, колко са божествените азбуки, са едно будалкане и замъгляване на същността на нашия народ, който е имал писменост много преди евреите да слязат от дървото. Аз лично не смятам, че двамата братя са създали азбуката, защото върху намерената българска седмолъча “розета” са изковани ясно знаците на, руническото писмо....Цезар пише за езическите жреци друидите следното: ......"Те се учели в продължение на двадесет години и запаметявали огромен материал, КАТО НЕ СМЯТАЛИ ЗА ПРАВИЛНО ДА ЗАПИСВАТ /ВЕРОЯТНО, ЗА ДА НЕ СЕ ПОЛЗВАТ НИЗШИТЕ РАСИ ИЛИ ЗЛИ ХОРА ОТ ЗНАНИЕТО/, ВЪПРЕКИ, ЧЕ ПОЗНАВАЛИ ГРЪЦ КАТА АЗБУКА. ПРИТЕЖАВАЛИ ЗНАНИЯ ЗА ДВИ ЖЕНИЕТО НА ЗВЕЗДИТЕ, ЗА РАЗМЕРИТЕ НА СВЕТА И ЗЕМЯ ТА.ВСЯКА ИНТЕРНАЦИОНАЛНОСТ В НАУКАТА И ЗНАНИЕТО Е НЕПРЕОДОЛИМА ВРЕ ДА ЗА БЯЛАТА РАСА. Всеки учен интернациона лизирайки своите научни открития и откри вайки ги за други народи или раси  върши наци онално предателство.

          Затова, да се смята, че българите нямали азбука и не познавали буквите, е една преднамерена лъжа и отхвърляне на древната българска религия и държавна уредба. Нямам нищо против двамата “свети” братя Кирил и Методий, но ние трябва да знаем нашата древна история. Нашите древни предци са живеели в симбиоза с природата, удържали са всяка дадена клетва, гордеели са се, че са расово чисти и не постъпвали вероломно, както расово непълноценните и представителите на низшите раси. Някои ще кажат: Кому е нужно това? Но кому е нужно да бъде възпитаван и от там третиран като втора ръка човек или народ българинът и българите, кому е нужно българите да бъдат възпитавани в лъжи, които се тиражират след приемането на християнството? Нека лековерните си празнуват, но същевременно нека се търси въз основа на легендите на Европейските и източните народи, от техните епоси и народо-психология нашето древно минало, защото то е основа за нашата гордост. Българите преди “светите” братя Кирил и Методий са творили своята култура с гръцки букви, като не намирали това за нередно и най-вече забележете, не ги намирали за чужди. Компилирайки, както е известно, и за гръцката азбука, от древните санскритски писмена, азбуката на Кирил и Методий също не се приемала от българите, като чужда или като нова, за древните българи тези азбуки приличали на древни руни. Нехайното и конюнктурно отношение, и приемането лековерно на измислена история-която е по-скоро политико-религиозна догма, отколкото историческа истина, ползва само тези, които са сътво рили тази лъжа, и нанася голямата вреда на Бълга рската Империя. Това става след приемане на еврейс кото християнство.

   "Истински предатели обаче се оказват управниците на България, Борис І поставил християнството по-високо от Родството и изконната биологическа връзка, с древните ни Богове, като така сам избрал робската съдба за своя народ".

                                                  Кавханът-ювиги Болг

            

      След жестокото и ненужно убийство на Кан ювиги Владимир-Расате, българските Кан ювиги имащи дотогава неограничена власт, сега станали слуги на еврейската християнщина ръководена от Византийс ките попове. И ако става въпрос дали това е ВЕРИЖНА РЕАКЦИЯ в мисленето на немислещите хора, то те вярват, че култур




Гласувай:
2



1. анонимен - Браво на Вас. Истина е всичко което е ...
11.12.2010 20:52
Браво на Вас.Истина е всичко което е написано.За съжаление народа спи,както мечката спи зимен сън.Но мечката напролет се събужда а нашия народ няма кой да го събуди. Дерзайте!
цитирай
2. анонимен - bravo miko
11.12.2010 22:04
az sam zad tvoite idei sled tv predavaneto ste ima i mnogo drugi
цитирай
3. анонимен - от гошо
12.12.2010 12:04
браво мико каза им всичко очите на тия мошеници взимай мъ в твойта партия това ми е имела tangra2 @yandex.ru
цитирай
4. анонимен - kamen111
16.12.2010 16:20
Браво Бат Мико.И от мен имаш едно рамо.Според мен няма нужда да чакаме 20 години докато изтече проклятието.Да ги пометем.Сигурен съм ,че сме много които мислят като теб.
цитирай
5. анонимен - Мико Вълчев
25.12.2010 22:12
Бай Мико, обичам те ! Ти си човек, който ми е разрешил всички житейски проблеми. Ти не си човек, Мико. Ти си институция ! Обичам те, бай Мико !

Мико Вълчев, за мен ти си новият Слави Трифонов ! Обичам те, Мико !
цитирай
6. анонимен - Супер си Мико
08.05.2011 18:57
Много бих искъл да помогна да усъществиш своите идеи ! Наистина искам висшата бяла раса да е единствена в България и вкички турци , цигани , евреи и други такива нисши раси да бъдат истребени , изгонени и премахнати от България !
НЕКА ЕВОЛЮЦИЯТА ЗАПОЧНЕ И ВСИЧКИ СЕ ДИГНЕМ НА БУНТ НЕКА БЪЛГАРСКОТО РАСИСТКО ДВИЖЕНИЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ А ПО КАСНО И ЕВРОПА !!!!!
цитирай
7. анонимен - Шапка свалям, за написаното!
09.09.2012 14:51
Браво МИКО! С теб сме и само чакаме моментът на Великата НАЦИОНАЛ–РАСИСТКА ОСВОБОДИТЕЛНА РЕВОЛЮЦИЯ! Напред Българи, Войни на Тангра. Напред Националсоциалисти. Със нас е ТАНГРА И РОДЪТ!

ЗАщото в нашите сърца и души е ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kavhanatbolg
Категория: Политика
Прочетен: 263908
Постинги: 4
Коментари: 311
Гласове: 27
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930